Team van topstylisten en kleurspecialisten

In onze kapsalon geven we altijd uitgebreid advies en is naast onze knipkennis een enorme variëteit aan kleurexpertise te vinden. We maken alle haarkleuren op maat, die niet alleen bij het soort haar en de kleur van de huid passen, maar onze kleurspecialisten volgen ook de kleurtrends op de voet.

Onze kleurspecialisten weten dat een goede haarkleur het beste uit jezelf omhoog haalt. Het tilt je kapsel naar een hoger niveau.

Het team van Berry's Haarmode

Na 18,5 jaar is nu het moment om verder te gaan in een eigen pand, Hoofdstraat 55 in Veghel. Zeer trots en met een geweldig team starten we op dinsdag 3 september 2019 op de Hoofdstraat 55 in Veghel Berry's Haarmode. Binnen lopen kan altijd zonder afspraak.

De koffie staat klaar! Groetjes team Berry’s Haarmode

Haarkleuren is niet iets wat een kapper ‘er bij’  doet.  Je herkent de goede kleurspecialist aan de manier waarop zij of hij je adviseert en de kleur aanpast aan jouw persoon.

Voor een een totale kleur make-over ben je bij een kleurspecialist in goede handen.

Bij een juiste behandeling en kleurproduct kan de conditie van je haar kan er zelfs op vooruit gaan.  Onze kleurspecialisten helpen je de kleurkeuze en zullen producten gebruiken die er voor zorgen dat jouw haar in topconditie blijft.

 


Maak kennis met ons team


Dory Peijnenburg

Hallo ik ben Dory Peijnenburg! Ik ben al 32 jaar werkzaam bij Berry’s Haarmode. In 2001 heb ik de kapsalon overgenomen en knip met veel passie en plezier . Wij werken uitsluitend met Goldwell producten, mooie kleuren en een geweldige glans. Producten waar ik zeer achter sta. Ik vind het geweldig om leerlingen te brengen en leren waar wij als team voor staan.

Kapper Veghel Berry's Haarmode

Anne

Hoi, ik ben Anne. Ik kom uit Den Dungen en woon in Schijndel. Ik ben 33 jaar en werk al vanaf december 2005 bij Berry's Haarmode. Naast knippen doe ik graag leuke dingen met mijn vriend, vriendinnen en familie. Tot slot hoop ik jullie snel te zien in ons nieuwe pand!


Stéphanie

Hallo, ik ben Stéphanie, 23 jaar en werkzaam vanaf 2013 bij Berry's Haarmode. Samen met mijn vriend woon ik in Middelrode. In mijn vrije tijd ben ik graag bezig in de tuin, geniet ik van gezellige avondjes met mijn vrienden of ben ik op een festival te vinden. Vaak ben ik lekker actief, maar geniet ook van een heerlijke filmavond.


Bente

Hallo, ik ben Bente, 26 jaar en sinds kort wonend in Dinther. Ik werk nu 5 jaar bij Berry's Haarmode met veel plezier! Mijn hobby's zijn leuke dingen doen met vriendinnen en in het weekend kan ik genieten van een lekker wijntje. 


Ruth

Hallo ik ben Ruth en ben 20 jaar oud. Zelf woon ik met mijn vader, moeder en broer in Sint-Oederode en zit al een aantal jaar in het kappersvak, maar kom als een nieuw gezicht werken bij Berry's Haarmode. Naast het kappersvak vind ik het leuk om leuke dingen te gaan doen met mijn vriendinnen. Hopelijk zie ik jullie snel in het nieuwe pand!


Rowie van Lieshout

Mijn naam is Rowie van Lieshout. Ik ben 19 jaar oud en ben geboren en getogen in Sint-Oederode. Hiervoor heb ik bij Yes Kapsalon in Eindhoven gewerkt en daarvoor 5 jaar ervaring opgedaan bij Hair Elemenis in Best. Aankomend schooljaar begin ik aan het laatste jaar van de kappersopleiding. Ik vind het leuk om te gaan shoppen en heerlijk te gaan uit eten met mijn vriend! Met mensen werken vind ik erg leuk en ik krijg er een fijn voldaan gevoel van als klanten tevreden de kapsalon verlaten.