Team van topstylisten en kleurspecialisten

In onze kapsalon geven we altijd uitgebreid advies en is naast onze knipkennis een enorme variëteit aan kleurexpertise te vinden. We maken alle haarkleuren op maat, die niet alleen bij het soort haar en de kleur van de huid passen, maar onze kleurspecialisten volgen ook de kleurtrends op de voet.

Onze kleurspecialisten weten dat een goede haarkleur het beste uit jezelf omhoog haalt. Het tilt je kapsel naar een hoger niveau.

Het team van Berry's Haarmode

Na 18,5 jaar is nu het moment om verder te gaan in een eigen pand, Hoofdstraat 55 in Veghel. Zeer trots en met een geweldig team starten we op dinsdag 3 september 2019 op de Hoofdstraat 55 in Veghel Berry's Haarmode. Binnen lopen kan altijd zonder afspraak.

De koffie staat klaar! Groetjes team Berry’s Haarmode

Haarkleuren is niet iets wat een kapper ‘er bij’  doet.  Je herkent de goede kleurspecialist aan de manier waarop zij of hij je adviseert en de kleur aanpast aan jouw persoon.

Voor een een totale kleur make-over ben je bij een kleurspecialist in goede handen.

Bij een juiste behandeling en kleurproduct kan de conditie van je haar kan er zelfs op vooruit gaan.  Onze kleurspecialisten helpen je de kleurkeuze en zullen producten gebruiken die er voor zorgen dat jouw haar in topconditie blijft.

 


Maak kennis met ons team


Dory 

Hallo ik ben Dory Peijnenburg! Ik ben al 35 jaar werkzaam bij Berry’s Haarmode. In 2001 heb ik de kapsalon overgenomen en knip met veel passie en plezier . Wij werken uitsluitend met Goldwell producten, mooie kleuren en een geweldige glans. Producten waar ik zeer achter sta. Ik vind het geweldig om leerlingen te brengen en leren waar wij als team voor staan.

Kapper Veghel Berry's Haarmode

Anne

Hoi, ik ben Anne. ik ben 35 lentes jong en ben woonachtig in Schijndel. In 2004 heb ik mijn allround kappersopleiding afgerond met als extra vak visagie. Tevens volg ik nog steeds regelmatig cursussen om met de nieuwe trends mee te gaan. Momenteel ben ik een bekend gezicht binnen Berry's Haarmode aangezien ik hier al met veel plezier werk sinds 2005. 
Ik was vroeger altijd bezig met het 'mooi' maken van mensen in mijn omgeving. Ik vind het tot op de dag van vandaag geweldig om mensen met een mooie coupe en helemaal happy de deur uit te laten gaan. Het allerleukste vind ik als mensen zeggen : '' maak er maar iets moois van.'' Dus voor een metamorfose draai ik mijn hand niet om! Zie ik jou binnenkort in mijn stoel ?


Bente

Hallo, ik ben Bente, 28 jaar en sinds kort wonend in Dinther.  Ik ben nu 7 jaar werkzaam bij Berry's Haarmode en werk er met veel liefde en plezier. Het leukste om te doen is föhnen dan zie je het mooiste resultaat met wat je heb uitgeoefend op de klant. 


Ruth

Hallo ik ben Ruth en ben 22 jaar oud. Ik werk nu alweer een tijdje bij Berry's Haarmode. Het creatief bezig zijn met het haar is toch wel echt mijn ding, het totale plaatje af willen maken zowel haar als make-up. Iemand met een glimlach de deur uit laten gaan is waar we mee willen eindigen. Hopelijk mag ik jullie snel begroeten in onze nieuwe kapsalon. 


Rowie 

Mijn naam is Rowie van Lieshout. Ik ben 21 jaar oud en ben geboren en getogen in Sint-Oedenrode. Het leukste aan het kappersvak vind ik de afwisseling van de werkzaamheden. Ook met mensen werken vind ik erg leuk en ik krijg er een fijn voldaan gevoel van als klanten tevreden de kapsalon verlaten. Ik hoop jullie dan ook snel in de kapsalon te begroeten. 


Femi 

Hoihoi! Mijn naam is Femi Schuurmans.  Ik ben 20 jaar oud en woon in veghel. Ik ben voor vele een nieuw gezicht bij Berry's Haarmode. Het allerleukste om te doen vind ik een metamorfose, het veranderen van iemands haar en daardoor diegene nog meer te laten stralen! Ik vind het altijd heel gezellig om lekker te kletsen, jij ook? Dan hoop ik je snel bij mij in de stoel te mogen ontvangen.