Team van topstylisten en kleurspecialisten

In onze kapsalon geven we altijd uitgebreid advies en is naast onze knipkennis een enorme variëteit aan kleurexpertise te vinden. We maken alle haarkleuren op maat, die niet alleen bij het soort haar en de kleur van de huid passen, maar onze kleurspecialisten volgen ook de kleurtrends op de voet.

Onze kleurspecialisten weten dat een goede haarkleur het beste uit jezelf omhoog haalt. Het tilt je kapsel naar een hoger niveau.

Het team van Berry's Haarmode

Na 18,5 jaar is nu het moment om verder te gaan in een eigen pand, Hoofdstraat 55 in Veghel. Zeer trots en met een geweldig team starten we op dinsdag 3 september 2019 op de Hoofdstraat 55 in Veghel Berry's Haarmode. Binnen lopen kan altijd, hebben wij geen afspraken kunt u altijd geholpen worden.

De koffie staat klaar! Groetjes team Berry’s Haarmode

Haarkleuren is niet iets wat een kapper ‘er bij’  doet.  Je herkent de goede kleurspecialist aan de manier waarop zij of hij je adviseert en de kleur aanpast aan jouw persoon.

Voor een een totale kleur make-over ben je bij een kleurspecialist in goede handen.

Bij een juiste behandeling en kleurproduct kan de conditie van je haar kan er zelfs op vooruit gaan.  Onze kleurspecialisten helpen je de kleurkeuze en zullen producten gebruiken die er voor zorgen dat jouw haar in topconditie blijft.

 

Maak kennis met ons team


Dory 

Hallo ik ben Dory Peijnenburg! Ik ben al 39 jaar werkzaam bij Berry’s Haarmode. In 2001 heb ik de kapsalon overgenomen en knip met veel passie en plezier . Wij werken uitsluitend met Goldwell producten, mooie kleuren en een geweldige glans. Producten waar ik zeer achter sta. Ik vind het geweldig om leerlingen te brengen en leren waar wij als team voor staan.

-x- Dory


Anne

HoiHoi!

Ik ben Anne, ik ben 38 jaar en ben woonachtig in Sint-Oedenrode. In 2004 heb ik mijn allround kappersopleiding afgerond met als extra vak visagie. Tevens volg ik nog steeds regelmatig cursussen om met de nieuwe trends mee te gaan. Momenteel ben ik een bekend gezicht binnen Berry's Haarmode aangezien ik hier al met veel plezier werk sinds 2005. 
Ik was vroeger altijd bezig met het 'mooi' maken van mensen in mijn omgeving. Ik vind het tot op de dag van vandaag geweldig om mensen met een mooie coupe en helemaal happy de deur uit te laten gaan. Het allerleukste vind ik als mensen zeggen : '' maak er maar iets moois van.'' Dus voor een metamorfose draai ik mijn hand niet om!

Zie ik jou binnenkort in mijn stoel ?

-x- Anne


Kelly

Heeii, ik ben Kelly en ben 23 jaar. woon in Heeswijk-Dinther . Het leukste aan het kappersvak vind ik de afwisseling, werkzaamheden en het sociale contact wat ik met de klanten heb. Ik ben een echte team speler en hou wel van een uitdaging. Ik hoop jullie snel in de kapsalon te mogen helpen.

-x- Kelly 


Nikkie

Heyy, ik ben Nikkie Wouters, 20 jaar en woon in veghel. Ik heb mijn kappersopleiding niveau 3 behaald!  Ik vind het ook erg leuk om met mensen te werken en een lach op hun gezicht te toveren! Verder volg ik ook cursussen om me er nog verder in te verdiepen. Kort geleden heb ik dan ook een certificaat gehaald voor color technician en voor color specialist!

 

-x- Nikkie


Janice

Heyy ik ben Janice, ik ben 16 jaar en ik kom uit Schijndel. Ik werk op de zaterdagen bij Berry's haarmode. Het nieuwe schooljaar ga ik starten met de kappersopleiding.

 

                                        -x- Janice