#BLOG Berry's Haarmode

Onze kapsters zijn op de hoogte van de nieuwste haartrends en op deze pagina zullen wij met enige regelmaat trends uitlichten. 


REVERSE BALAYAGE

Dé kleurtrend van 2017 was toch echt balayage. Van Jessica Alba-achtig karamel-kleurig haar tot Rihanna, alles en iedereen kleurde het haar volgens de balayage trends. En we konden er niet genoeg van krijgen bij LysandroCicilia hairstyles.

Lees meer »

WETLOOK

Wetlook haar met een hoogglans zijn al weer terug op de catwalks. We zagen de wetlook trend ook al opduiken in 2015, 2017, maar als ook celbreties op de red-carpet zich er aan wagen dan weet je: de wetlook komt ook hier in het straatbeeld. Elk seizoen is er wel een ontwerper die zijn modellen een wetlook aanmeet. Nu zie je de trend ook bij celebs als Kim Kardashian en de Olsen-twins.De wetlook is een haartrend waarbij het lijkt of je zo de douche uit komt. Het lijkt dus net alsof je haren nat zijn, maar zijn het niet! En de nachtmerrie voor iedere kapper is een wetlook die plakkerig is!

Lees meer »

ELUMEN PLAY

ERVAREN EEN ANDERE MANIER OM KLEUR TE CREËREN.Een ander direct verfsysteem.. Een verbluffend resultaat. Een andere creatieve inspiratie. Vertrouw op je eigen talent. Volg je instinct. Jij bepaalt wat werkt.

Lees meer »

goldwell cursus

Tijdens een Goldwell  cursus in Apeldoorn hebben we iets nieuws gedaan. Het volledige hoofd gefolied met silklift strong. Daar tussendoor hebben we een  colorance opgezet en daaraan toegevoegd @purepigments voor de paarse kleur. Tot slot een gloss toner voor de glans van het haar. 

Lees meer »

BRUIDSKAPSELS 2019

Berry's Haarmode te Veghel is dé specialist op het gebied van bruidskapsels voor de moderne bruid. We werken met een klein vast team van professionele haarstylisten waardoor het mogelijk is om op jouw grote dag ook je moeder, vriendinnen en bruidsmeisjes mooi te maken. Met veel liefde en passie vertalen wij jouw wensen naar de unieke look die zorgt voor het perfecte totaalplaatje. En met onze deskundigheid zorgen we ervoor dat jij je een stralende en zelfverzekerde bruid voelt!

Lees meer »

BALAYAGE

De trend is niet meer weg te denken van de rode lopers en het dagelijks straatbeeld: balayage. De kleurtechniek is de perfecte vervanger van highlights: je haar krijgt de geliefde sunkissed look, maar je hebt geen last van uitgroei dankzij de unieke kleurtechniek.

Lees meer »