WETLOOK

Gepubliceerd op 26 maart 2024 om 13:55

Trend alert! De Wetlook

Wetlook haar met een hoogglans zijn al weer terug op de catwalks. We zagen de wetlook trend ook al opduiken in 2015, 2017, maar als ook celbreties op de red-carpet zich er aan wagen dan weet je: de wetlook komt ook hier in het straatbeeld. Elk seizoen is er wel een ontwerper die zijn modellen een wetlook aanmeet. Nu zie je de trend ook bij celebs als Kim Kardashian en de Olsen-twins.
De wetlook is een haartrend waarbij het lijkt of je zo de douche uit komt. Het lijkt dus net alsof je haren nat zijn, maar zijn het niet! En de nachtmerrie voor iedere kapper is een wetlook die plakkerig is!

Wetlook: terug van weggeweest

Elk seizoen is er wel een ontwerper die zijn modellen een wetlook aanmeet. Nu zie je de trend ook bij celebs als Kim Kardashian en de Olsen-twins.
De wetlook is een haartrend waarbij het lijkt of je zojuist het zwembad uit bent gestapt. Het lijkt dus net alsof je haren nat zijn.
Het kapsel staat het mooiste bij vrouwen met een vierkant, langwerpig of rond gezicht.

Hoe draag je de wetlook?

Je kunt deze look op twee manieren dragen, namelijk; strak (met de kam) of rommelig (met de handen). Strak draag je het haar achter je oren, strak naar achteren gekamd. Rommelig lijkt de look net alsof je net onder de douche vandaan komt, de haren hangen rommelig en in slierten om je hoofd heen. Deze look is perfect voor dagen dat je haar wat vet is, maar je je haar nog niet wilt of kunt wassen.